Installatör - Norge

27.05.2022

Om jobbet

Vill du arbeta på ett ungt företag i framåtmarsch och få möjlighet att bidra till en spännande tillväxtresa? Nu söker vi dig som vill jobba som installatör i Norge! Sök idag och bli en del av Sportways fortsatta ambitiösa expansion!

OM SPORTWAY

Sportway grundades 2014 och erbjuder helhetslösningar inom live- och videostreaming av idrottsevent. Produktionerna görs med den senaste tekniken och AI (Artificiell Intelligens). Idag finns installationer i hela Europa och vi producerar i dagsläget mer än 50 000 livematcher per säsong.

Sportway's produktionslösningar finns för närvarande i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tjeckien och vi har idag totalt 60 medarbetare som arbetar mot det gemensamma målet att erbjuda den bästa helhetslösningen för live och on-demand videostreaming till ligor, klubbar och idrottsföreningar för att säkerställa att alla sporter är tillgängliga för alla.

DU ERBJUDS

 • Bli en del av ett av världens mest attraktiva sportteknikföretag med internationella utvecklingsmöjligheter.
 • Dynamisk arbetsmiljö med en stark sammanhållning och laganda.

OM ROLLEN OCH ANSVARSOMRÅDE

Som Installatör kommer du vara med i hela processen för installation av vår utrustning i olika idrottshallar och idrottsanläggningar, allt från planering av arbete till att genomföra installationerna på plats runt om i Norge.

Du som söker rollen ska ha en hög yrkesstolthet och tycka om att befinna dig på nya platser varje dag. Förutsättningarna för installation av vår utrustning är olika så det krävs att du tycker om problemlösning och att du kan ta egna initiativ. För att lyckas i rollen som installatör krävs även att du kan arbeta självständigt likväl som att du förstår vikten av samarbete.

VI TROR ATT DU HAR

 • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk, el eller bygginriktning
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska. Gärna ytterligare språk
 • Det är starkt meriterande om du har genomgått utbildning av arbete på hög höjd, samt heta arbeten
 • Har du också ett stort sportintresse så kommer du trivas än mer!

SOM PERSON ÄR DU

En nytänkande och initiativtagande person som precis som Sportway, har en stark drivkraft att fortsätta erbjuda de bästa live-produktionerna inom sportvärlden. Du trivs i en prestigelös miljö där du arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

ÖVRIGT

 • Tillsvidareanställning 100% med 6-månaders provanställning
 • Fast lön, vi tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde enligt överenskommelse
 • Tjänsten börjar med 3 veckors betald utbildning i Sverige på heltid. I detta ingår bland annat utbildning i arbete på hög höjd samt heta arbeten om du inte har det sedan tidigare
 • Flyttstöd i form av flygbiljett till Norge samt stöd att finna boende i Oslo-området.

Maila din ansökan till info@sportway.com och märk rubriken "Installatör Norge - Ditt fullständiga namn". Bifoga CV och skriv ett kortare personligt brev där du motiverar varför du skulle passa bra för tjänsten. Ange även löneanspråk.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.